Mijn Verlanglijst is een website waarmee je een online verlanglijstje kunt maken en delen. Het gebruik van Mijn Verlanglijst is helemaal gratis.

Jouw verantwoordelijkheden

Het overtreden van deze regels, of andere vormen van misbruik van Mijn Verlanglijst, kunnen leiden tot verwijdering van je account.

Privacy

We vinden je privacy belangrijk. Daarom vragen we je alleen om gegevens die we echt nodig hebben, en delen we je gegevens nooit met andere partijen. Lees ons privacybeleid.

Zichtbaarheid

Je verlanglijstje is standaard zichtbaar voor je vrienden, en voor de mensen aan wie jij je verlanglijstje verstuurt. Je kunt de zichtbaarheid van je verlanglijstje desgewenst aanpassen.

Auteursrecht

Een verlanglijstje bevat artikelen. Elk artikel omvat de volgende onderdelen:

Deze onderdelen kunnen (semi-)automatisch van andere websites worden overgenomen. In de regel gebeurt dat met toestemming van de betreffende website, en wordt elk artikel voorzien van een hyperlink naar het origineel. Echter, het is voor Mijn Verlanglijst niet mogelijk om elk ingevoerd artikel op navolging van het auteursrecht te controleren.

Advertenties

Er kunnen advertenties worden getoond op Mijn Verlanglijst.

Aanpassingen

Deze gebruiksvoorwaarden kunnen af en toe worden aangepast. Daarom raden we je aan dit document af en toe opnieuw door te lezen. Belangrijke wijzigingen worden aangekondigd.