Bruiloft cadeaulijst maken

Met Mijn Verlanglijst maak je gratis en gemakkelijk een online cadeaulijst voor jullie bruiloft. De bruiloftsgasten kunnen hun cadeaus afstrepen, zodat jullie niets dubbel krijgen. Ideaal voor jullie trouwdag!

Cadeaulijst maken »

Bekijk hier een voorbeeld bruiloft cadeaulijst.

1. Cadeaulijst maken

Vul de cadeaulijst met jullie wensen. Bijvoorbeeld met artikelen uit de catalogus. Of uit jullie favoriete webwinkel. Mijn Verlanglijst ondersteunt ze allemaal!

Cadeaulijst maken »

2. Lijst versturen

Verstuur de ingevulde cadeaulijst per email, via social media, of op jullie trouwkaart. Iedereen met de speciale link kan de lijst zien, en artikelen afstrepen.

Cadeaulijst maken »

3. Cadeaus afstrepen

Bruiloftsgasten kunnen hun cadeaus van de lijst afstrepen. Zo zien anderen welke artikelen al worden gekocht, en krijgen jullie geen dubbele bruiloftscadeaus.

Cadeaulijst maken »

Mijn Verlanglijst ondersteunt álle webwinkels, zoals:

  • Bol.com
  • Wehkamp
  • de Bijenkorf
  • FonQ
  • vtwonen

Verlanglijstje voor jullie bruiloft

Gaan jullie trouwen? Het gebruik van een online cadeaulijst kan erg handig zijn voor de bruiloft. In plaats van de traditionele envelop, geven je familie en vrienden namelijk graag een nuttig cadeau voor jou en je toekomstige echtgenoot/echtgenote. Maar vaak weten ze niet precies wat jullie wensen zijn.

Het opstellen van een cadeaulijst op Mijn Verlanglijst biedt uitkomst. Dankzij de lijst krijgen jullie alleen cadeaus die jullie graag willen hebben, en zo geeft de gulle gever gegarandeerd een nuttig trouwcadeau. En omdat de gever zijn cadeau kan afstrepen, behoren dubbele cadeaus tot het verleden!

Reviews

“Een handigere manier om je verlanglijstje online te delen hebben wij nog niet kunnen vinden.”

“Simpel vul je je lijstje in, waarna de ander direct ziet dat je wat hebt aangepast. Makkelijk en simpel.”

“Ik heb een aantal verlanglijstjes met elkaar vergeleken en gekozen voor Mijn Verlanglijst.”

“Veel dank voor jullie gratis, handige, overzichtelijke en snelle verlanglijstjessite! Ik gebruik hem met plezier en hij werkt uitstekend.”

Jaap

Er staan al
2.130.000+
artikelen op verlanglijstjes.